Comunitatea Uniti Salvam a organizat un protest la fantana din Piata Universitatii impotriva Ordonantei de Urgenta emisa de catre Guvernul Victor Ponta, ordonanta care legalizeaza pret de 45 de zile traseismul primarilor in prag de campanie electorala.
Peste 300 de persoane s-au adunat in Piata Universitatii si pentru a marca 1 an de la primul protest al campaniei de proteste din toamna lui 2013 pentru salvarea Rosiei Montane.
Alexandru Alexe tine un discurs despre motivele care l-au scos pe el si pe ceilalti in strada, despre cum Ordonanta lui Victor Ponta nu este singurul motiv de protest, despre atitudinea pe care protestatarii trebuie sa o adopte in cadrul unor manifestatii si despre climatul politic al ultimilor 25 de ani din Romania.
Organizatorii protestului anunta ca vor urma si alte actiuni, atat impotriva Ordonantei (daca aceasta nu va fi atacata de catre Avocatul Poporului sau Parlament) cat si impotriva fracturarii hidraulice a gazelor de sist, impotriva minciunilor din campania electorala si pentru schimbarea de urgenta a legilor electorale, schimbare esentiala pentru reformarea profunda a sistemului politic actual.
—————————–
Multumim “Epoch Times Romania” [www.epochtimes-romania.com] pentru amabilitatea de a ne oferi acest material video pentru publicare.

Fii social. Dă mai departe: