Ne iubim tara! Vrem sa vedem Romania trezita din acest cosmar, uitandu-se curajoasa direct in ochii celor care si-au batut joc de ea atatia ani de zile.
“Dragi” politicieni, Piata Universitatii a fost doar inceputul! Si nu ati vazut inca tot!
“Piata nu moare!” nu era doar o scandare menita sa incurajeze spiritele la -20C, ci un avertisment, o promisiune!
Ati uitat oare ca Piata Universitatii este peste tot?!
Piata e in noi, o purtam zilnic in suflet si ne da forta; forta de alupta cu VOI. Nu am uitat umilintele, nu am uitat frigul, nu am uitat ranjetele arogante, nu am uitat promisiunile neimplinite, nu am uitat amenzile, bataile, gazele si hartuirile, nu am uitat banii furati si vietile distruse.

1 DECEMBRIE - Ziua NOASTRA, nu a lor!Si, noi, romanii, va vom aduce aminte asta, clar si raspicat, DE ZIUA NOASTRA!
Peste 10.000 de suflete va vor privi sfredelitor in ochi la parada de 1 decembrie si va vor huidui in vazul intregii tari!
Pentru ca asta meritati. Nu aveti dreptul sa stati in tribuna aceea, primind onorul unor oameni pe care nu dati doi bani, purtand pe umeri povara tradarilor de tara de care va acuzam cu totii, sfidand un popor intreg cu increderea pe care numai niste politicieni in campanie pot s-o afiseze.
Va vom aduce aminte de contractele cu Chevron, de minciunile electorale, de abuzurile Jandarmeriei, de Rosia Montana si Certej, de defrisarile dezastruoase din Carpati, de distrugerea Constitutiei, de fraudarea alegerilor, de distrugerea tarii dupa cheremul FMI, de masurile “de austeritate” profitabile numai pentru voi si-ai vostri, de referendumurile ignorate, de saracia si disperarea in care ati impins milioane de frati si surori…
Pentru ca pe 1 decembrie nu este “ziua paradei militare” ci ZIUA ROMANIEI! ZIUA ROMANILOR!
Ziua in care romanii sarbatoresc tricolorul, istoria si valorile pe care voi incercati atat de mult sa le distrugeti.
Generatii intregi de romani liberi sufleteste se vor intoarce sambata catre noi, si spiritele lor ne vor patrunde pentru a ne da putere, intelepciune si curaj sa luam atitudine, sa ne opunem, sa invingem!
Ziua de 1 decembrie va fi cu adevarat speciala!TU, cel sau cea care citesti acest text > Iesi in strada sambata, 1 decembrie, de la ora 09:00, in zona Arcului de Triumf, peste drum de tribunele oficiale. Vino cu steagul, vino cu un fluier, vino cu o goarna, dar mai presus de toate vino cu curajul care stim ca-ti curge in vene, vino inarmat cu toate amintirile unei vieti grele in Romania gratie acestor interlopi.
Ridica pumnii si striga-ti indignarea, tine-te de maini cu cei de langa tine si simte forta pe care o au romanii cand sunt impreuna, uniti!
Alatura-te miilor de romani care-si vor indrepta pasii spre Bd. Kisseleff si hai sa ne ridicam cu totii vocile pentru ca toata tara va fi cu ochii pe noi!1 DECEMBRIE este ZIUA NOASTRA, nu a lor!
Sa ne desteptam!
Fii social. Dă mai departe: